Gourmetgirona.cat és una pàgina web que inclou comerç electrònic propietat de Gourmet Girona. amb domicili a c/ Almeda, 14, 17462 Bordils – (Girona) amb 40359237X. El Client és la persona física o jurídica que contracta els productes o serveis comercialitzats des del comerç electrònic.

A www.gourmetgirona.cat es poden realitzar compres durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tot l’any.

Gourmet Girona li ofereix un sistema de preus únic i exclusiu. Els preus aplicats són els vigents per a cada producte en la data de la seva incorporació a la comanda i es mantindran durant els 11 dies següents a la data de confecció de la comanda inicial. Un cop transcorregut aquest termini, els preus s'actualitzaran aplicant els vigents en la data en que s'accedeixi a modificar la comanda. Les "Llistes guardades" no tenen consideració de comandes, de manera que els preus reflectits en les mateixes no són vinculants. A més podrà comprovar l'import de la seva compra en euros. Tots els nostres preus inclouen els impostos vigents.

Mètodes de pagament.

En formular la comanda, el client pot abonar-ho a través de Redsys. Aquest mètode permet pagar les compres fàcilment amb qualsevol targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Visa Electrón, 4b, 6000, Master Card,etc.) garantint una operació bancària 100% segura. Redsys protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i seguretat. Gourmet Girona també té admet el mitjà de pagament Pay Pal.

Enviaments.

La pàgina web de comerç electrònic www.gourmetgirona.cat ofereix un sistema d’enviament. El client haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament, la qualitat del servei, el punt de lliurament. El cost és realitzat per operadors de transport i no per la nostra pàgina web.

www.gourmetgirona.cat envia les comandes als seus clients a través d’empreses de transport de reconegut prestigi nacional i internacional.

Per tal de poder ajudar-lo de la forma més eficaç possible posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic.

Informació sobre comerç elèctronic.

Per a qualsevol dubte relacionat amb les nostres condicions generals, guia de compra, utilització de les meves llistes i qualsevol tipus d'informació relacionada amb la botiga Online mitjançant el formulari de contacte o info@gourmetgirona.cat