Nereus Garnatxa Negra
75 cl.
Varietat: Monovarietal de Garnatxa Negra.
Elaboració: Verema manual amb caixes de 20 kg i selecció en vinya en el moment òptim de maduració fenòlica.
Elaboració en dipòsits d’inox de 1.500 a 2.000 litres. Selecció de llevats i temperatura de fermentació controlada per a cada varietat. Maceració pre i post-fermentativa. Combinació de pigeage i remuntats. Fermentació malolàctica espontània.
Criança en botes de roure francès de 225L i 300L durant un mínim de 12 mesos. Mínims processos de clarificació i filtració. Repòs en ampolla de 6 mesos.Nota de tast: Color cirera picota capa mitja, brillant i glicèric. Aroma complex amb confitures, regalèssia, vainilla, maduixa, cirera i mora. Tocs de baix bosc i molta mineralitat.
Elaborat per Av Bodeguers a Vilamaniscle (Alt Empordà)
Vi ecològic
Ampolla de vidre de 75 cl.
14,5% ALC/VOL.